top of page

Een huis slopen: wat zijn de kosten? 

Sloopwerken als duurzame investering

Wanneer aan de bestaande situatie veel renovatiewerken moeten gebeuren, wordt het nieuwbouwscenario interessant. Met een woningkwaliteitsonderzoek kan de huidige kwaliteit van de woning in beeld gebracht worden. Scoort de woning slecht, dan kan het snel rendabeler zijn om het huis te slopen. 
 

Het is verstandig om een architect of aannemer in te schakelen om de staat van uw huis correct in te schatten. Hij of zij zal onder andere controleren of de draagstructuur en funderingen in goede staat zijn, of er vochtproblemen in de muren zijn en of er nog loden drinkwaterleidingen aanwezig zijn.

Stroeckx afbraak
Stroeckx Afbraakwerken

Hoeveel kost het om een huis te slopen?

Zulke sloopwerken zijn natuurlijk geen alledaags karwei en kunnen niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd. Om te beginnen is er in Vlaanderen vaak een vergunning nodig voor sloopwerken van zo’n omvang. Daarnaast vergemakkelijken speciale gereedschappen en machines zoals hijskranen, containers, graafmachines en vrachtwagens het slopen van het gebouw en het transporteren van het puin, bouwafval en de brokstukken. Stroeckx Afbraakwerken beschikt over de juiste machines én over expertise en ervaring om uw sloopwerken veilig en efficiënt uit te voeren.

Van afbraak naar opbouw

Stroeckx Afbraakwerken uit Wommelgem, Antwerpen helpt zowel particuliere als industriële klanten graag bij het slopen van volledige gebouwen. Neem snel contact met ons op en stel vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Stroeckx Afbraakwerken

Stroeckx Afbraakwerken

Voor het slopen van volledige gebouwen moet u bij Stroeckx Afbraakwerken zijn!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij Stroeckx Afbraakwerken Wommelgem, Antwerpen.

bottom of page