top of page
bouwwerken

Uw aannemer voor ruwbouw en bouwwerken in de regio Antwerpen

Van ruwbouw tot renovaties en verbouwingen

Naast de afbraak van gebouwen en het bewaren en verkopen van oude bouwmaterialen, kunt u ook bij Stroeckx Afbraakwerken in Wommelgem, Antwerpen terecht voor algemene aannemingen. Dat gaat van de ruwbouw van nieuwe gebouwen tot renovaties en verbouwingen van bedrijfspanden, huizen, appartementen enzovoort. Omdat wij zo’n totaalpakket aanbieden, zult u zich geen zorgen hoeven te maken over uw afbraak- en bouwwerken.

afbraakwerken
Stroeckx Afbraakwerken

Bouwwerken op maat

Hebt u vertrouwen in de 35 jaar ervaring die Stroeckx uit Antwerpen heeft in afbraakwerken en ruwbouw voor particulieren en bedrijven? Neem dan contact met ons op. Wij bedienen de regio Antwerpen. Samen bespreken we uw plannen en de mogelijkheden, we beantwoorden uw vragen en stellen een vrijblijvende offerte op.

Stroeckx Afbraakwerken

Wij zijn specialist in ruwbouw, bouwwerken & renovaties tegen scherpe prijzen!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij Stroeckx Afbraakwerken Wommelgem, Antwerpen.

bottom of page