top of page
afbraak

Afbraakwerken Wijnegem: Afbraak en Uitbreken van uw woning

Voor uw afbraakwerken in Wijnegem

U zoekt een aannemer voor afbraakwerken in Wijnegem?  Stroeckx Afbraakwerken nv uit Wommelgem, Antwerpen is een familiebedrijf dat 35 jaar geleden is opgericht. In al die tijd hebben we een hoop ervaring kunnen opdoen bij het afbreken en uitbreken van gebouwen met als gevolg veel tevreden klanten en een goede reputatie! Vanuit onze vestiging in Wommelgem verrichten wij afbraak werkzaamheden in de gehele provincie Antwerpen, waaronder talloze afbraakwerken in Wijnegem en omgeving. Dat niet alleen bij particuliere, maar ook bij industriële sloopwerken.

Stroeckx afbraak
Stroeckx Afbraakwerken

Afbraakwerken in regio Deurne op maat

Afbraakwerken in Deurne kunnen heel divers zijn. Afbreken en uitbreken is onze specialiteit. Gelukkig beschikken we daarvoor over een brede verzameling gereedschappen en machines zoals graafmachineshijskranen, containers enzovoort. Ons uitgebreid machinepark bestaat o.a. uit breekhamers, hydraulische sloophamers, sorteergrijpers, sloopscharen en andere hulpstukken. We hanteren de nieuwste technieken waardoor we uw sloopwerken snel, veilig en op de meest efficiënte manier kunnen uitvoeren. Zo kan u snel naar de volgende fase in uw bouwproject. Onze service kan gaan van het afbreken van volledige huizen en kantoorgebouwen tot het vakkundig uitbreken van bepaalde onderdelen zoals muren, plafonds, daken enzovoort. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het afbreken van betonconstructies binnenin gebouwen. Belangrijk in zulke gevallen is nauwkeurigheid: doordat we de afbraakwerken met de nodige precisie uitvoeren, kunt u er zeker van zijn dat we geen andere elementen beschadigen.

Van afbraak naar opbouw

Het afbreken van uw woning of gebouw in Deurne leidt vaak tot het bouwen van iets nieuws en daar willen we bij Stroeckx Afbraakwerken graag rekening mee houden. We overleggen eerst uitvoerig met u als klant, zodat het doel van de afbraak werken voor ons volledig duidelijk is. Eerst bekijken we samen naar uw wensen, de gestelde eisen en de omstandigheden rond uw sloopproject. Daarna lijsten we de vereiste werkzaamheden op en overlopen we onze aanpak. U krijgt advies op maat, een heldere planning en een prijsopgave. Zo weet u perfect wat u mag verwachten, zowel voor als tijdens de afbraakwerken. 

Stroeckx Afbraakwerken
Stroeckx Afbraakwerken

Jarenlange ervaring

De ervaring van onze medewerkers stelt ons in staat om projecten veelal snel af te ronden, waarna wij de besparing op man-uren graag doorgeven aan u als klant. Zo merkt u al snel dat voor sloopwerken kwaliteit niet persé gelijk staat aan een hoge prijs.  Achteraf zorgen we ervoor dat gebouwen of plaatsen helemaal in orde zijn voor hun nieuwe bestemming in Deurne. Zelfs voor het vervolg van uw bouwplannen bent u bij ons aan het juiste adres, want naast afbraakwerken bieden we ook bouwdiensten zoals ruwbouw en renovaties aan.

Uw sloopexpert in Deurne

Bent u in de regio Deurne op zoek naar een ervaren aannemer in afbraakwerken? Neem dan zeker contact op met ons voor een gratis bezoek ter plaatse en een vrijblijvende prijsofferte. Wij komen graag bij u langs met een gedreven team met kennis van zaken.Ook voor vragen over uw specifieke situatie bent u meer dan welkom. Tot snel!

Stroeckx Afbraakwerken

Stroeckx Afbraakwerken

Wij breken af en breken uit op een snelle, professionele manier!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij Stroeckx Afbraakwerken Wommelgem, Antwerpen.

bottom of page