top of page
afbraakwerken

Afbraakwerken en uitbreken van gebouwen in regio Antwerpen

Stroeckx Afbraakwerken nv uit Wommelgem, Antwerpen is een familiebedrijf dat 35 jaar geleden is opgericht. In al die tijd hebben we een hoop ervaring kunnen opdoen bij het afbreken en uitbreken van gebouwen met als gevolg veel tevreden klanten en een goede reputatie! Dat niet alleen bij particuliere, maar ook bij industriële afbraakwerken in de provincie Antwerpen.

Stroeckx afbraak
Stroeckx Afbraakwerken

Afbraakwerken op maat

Afbreken en uitbreken zijn natuurlijk zeer brede begrippen. Gelukkig beschikken we daarvoor over een brede verzameling gereedschappen en machines zoals graafmachineshijskranen, containers enzovoort. Onze service kan gaan van het afbreken van volledige huizen en kantoorgebouwen tot het vakkundig uitbreken van bepaalde onderdelen zoals muren, plafonds, daken enzovoort. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het afbreken van betonconstructies binnenin gebouwen. Belangrijk in zulke gevallen is nauwkeurigheid: doordat we de afbraakwerken met de nodige precisie uitvoeren, kunt u er zeker van zijn dat we geen andere elementen beschadigen.

Van afbraak naar opbouw

Het afbreken van iets ouds leidt vaak tot het bouwen van iets nieuws en daar willen we bij Stroeckx Afbraakwerken graag rekening mee houden. We overleggen eerst uitvoerig met u als klant, zodat het doel van de afbraakwerken voor ons volledig duidelijk is. Achteraf zorgen we ervoor dat gebouwen of plaatsen helemaal in orde zijn voor hun nieuwe bestemming. Zelfs voor het vervolg van uw bouwplannen bent u bij ons aan het juiste adres, want naast afbraakwerken bieden we ook bouwdiensten zoals ruwbouw en renovaties aan.

Stroeckx Afbraakwerken

Stroeckx Afbraakwerken

Wij breken af en breken uit op een snelle, professionele manier!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij Stroeckx Afbraakwerken Wommelgem, Antwerpen.

bottom of page