top of page

Muren vakkundig laten uitbreken in regio Antwerpen

Individuele muren uitbreken

Soms komt het voor dat iemand ruimte wil vrijmaken of kamers wil verbinden door slechts één of enkele muren van een gebouw uit te breken. Daarbij is het uiterst belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en het juiste gereedschap te gebruiken. Verschillende muren of wanden bestaan namelijk uit verschillend materiaal zoals baksteen en beton en zijn op een andere manier opgebouwd. Als je bijvoorbeeld te zwaar gereedschap gebruikt, kan het makkelijk gebeuren dat aanliggende muren beschadigd geraken. Wij van Stroeckx Afbraakwerken uit Wommelgem, Antwerpen delen onze expertise en ervaring graag door u te helpen bij het slopen van muren en wanden.

afbraakwerken
Stroeckx Afbraakwerken

Afbraakwerken op maat

Hebt u plannen om in te nabije toekomst muren te slopen en werkt u graag samen met een gespecialiseerd sloopbedrijf? Neem dan contact op met Stroeckx Afbraakwerken, stel ons uw vragen en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Stroeckx Afbraakwerken

Voor het slopen van volledige gebouwen moet u bij Stroeckx Afbraakwerken zijn!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij Stroeckx Afbraakwerken Wommelgem, Antwerpen.

bottom of page