top of page

Volledige gebouwen slopen in regio Antwerpen

Sloopwerken als duurzame investering

Soms zijn huizen, winkels, kantoren, magazijnen, scholen of andere gebouwen zo verouderd en vervallen dat ze gevaarlijk worden. Vaak zijn renovaties dan heel duur en leiden ze niet meer tot het gewenste resultaat. In zulke gevallen kunt u dus beter voor een duurzame investering gaan en ervoor kiezen om het volledige gebouw te slopen en de grond vrij te maken voor een nieuw gebouw.

Stroeckx afbraak
Stroeckx Afbraakwerken

Uw partner bij het slopen

Zulke sloopwerken zijn natuurlijk geen alledaags karwei en kunnen niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd. Om te beginnen is er in Vlaanderen vaak een vergunning nodig voor sloopwerken van zo’n omvang. Daarnaast vergemakkelijken speciale gereedschappen en machines zoals hijskranen, containers, graafmachines en vrachtwagens het slopen van het gebouw en het transporteren van het puin, bouwafval en de brokstukken. Stroeckx Afbraakwerken beschikt over de juiste machines én over expertise en ervaring om uw sloopwerken veilig en efficiënt uit te voeren.

Van afbraak naar opbouw

Stroeckx Afbraakwerken uit Wommelgem, Antwerpen helpt zowel particuliere als industriële klanten graag bij het slopen van volledige gebouwen. Neem snel contact met ons op en stel vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Stroeckx Afbraakwerken

Stroeckx Afbraakwerken

Voor het slopen van volledige gebouwen moet u bij Stroeckx Afbraakwerken zijn!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij Stroeckx Afbraakwerken Wommelgem, Antwerpen.

bottom of page