top of page

Hét sloopbedrijf voor het uitbreken van uw vloeren regio Antwerpen

Uitbreken van alle soorten vloeren

Een vloer uitbreken is niet zo’n eenvoudige klus. Je moet weten hoe je het aan moet pakken en welk gereedschap je moet gebruiken. Dat hangt allemaal af van het materiaal waarvan de vloer gemaakt is: tegels, beton, cement, laminaat, hout enzovoort. Als u bijvoorbeeld de ondervloer intact wil laten, moet u er zeker voor zorgen dat u de vloer niet te diep sloopt. Dan is er nog het sloopafval. Waarin bewaart en vervoert u dat? Als u al deze zorgen uit handen wilt geven, bent u bij Stroeckx Afbraakwerken aan het juiste adres.

Stroeckx afbraak
Stroeckx Afbraakwerken

Afbraakwerken op maat

Met ruim 35 jaar ervaring in particuliere en industriële sloopwerken van vloeren zorgt Stroeckx Afbraakwerken voor het veilig, zorgeloos en succesvol uitbreken van uw vloeren. Vragen over uw specifieke situatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Stroeckx Afbraakwerken

Wij breken af en breken uit op een snelle, professionele manier!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij Stroeckx Afbraakwerken Wommelgem, Antwerpen.

bottom of page