Stripwerken in regio Antwerpen

Dé aannemer voor uw stripwerken in Antwerpen

We verstaan onder stripwerken in regio Antwerpen het zorgvuldig verwijderen van materiaal uit sloopprojecten. U kunt kiezen voor stripwerk omdat u het verwijderde materiaal wilt hergebruiken, uit oogpunt van duurzaamheid of uit veiligheidsoverwegingen. Welke methode voor u noodzakelijk is wordt in goed overleg met u bepaald.

Offerte aanvragen

Uw woning laten strippen

Wilt u uw huis een make-over geven en uw oude badkamer slopen? Wij helpen u graag met (een gedeelte van) uw oude huis te strippen of slopen. U krijgt het overzicht in uw huis terug en bent uiteindelijk goedkoper uit. Vaak wordt voor stipwerk gekozen vanwege hergebruik van het materiaal. Dit kan gaan om hergebruik in zijn totaliteit, bijvoorbeeld het zorgvuldig verwijderen van sanitair, dakpannen, deuren of kozijnen. In andere gevallen wordt voor stripwerk gekozen om het vrijgekomen materiaal zorgvuldig per materiaalsoort te kunnen afvoeren en/of recyclen. Nadat u klaar bent met het huis leeghalen, nemen wij deze verdere zorg uit handen en kunt u zich volledig richten op de nieuwbouw.

Uw specialist in strippen van gebouwen

Met name bij stripwerk komt het aan op secuur en precies kunnen werken. Stripwerk vereist meer handwerk dan sloopwerken, maar ook voor stripwerken beschikken we over modern en goed materiaal zodat elke klus vakkundig geklaard kan worden. Wij gaan zorgvuldig met uw project om. Zo staat veiligheid altijd voorop en wordt het afval op de juiste manier gescheiden. We zijn gespecialiseerd in het strippen van gebouwen en panden, doen alle snijbrandwerken en tevens totale afbraakwerken van woningen. Daarnaast doen we de ontmanteling van fabriekspanden en kantoren, metalen constructies, loodsen, winkels en appartementen.

offerte aanvragen

Stroeckx: afbraakwerken & sloopwerken

Bent u overtuigd van de ervaring en werkwijze van Stroeckx Afbraakwerken? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor stripwerken in de regio Antwerpen. Ook voor vragen over uw
specifieke situatie bent u meer dan welkom. Tot snel!

offerte aanvragen

Stroeckx Afbraakwerken

Wij breken af en breken uit op een snelle, professionele manier!