top of page

Sloopwerken van gebouwen in de regio Antwerpen

Specialist in sloopwerken Antwerpen

Stroeckx Afbraakwerken nv uit Wommelgem, Antwerpen is een familiebedrijf dat al 35 jaar bestaat. Door het uitvoeren van talloze sloopwerken hebben we een hoop ervaring opgedaan en een heel aantal particuliere en industriële klanten tevreden gemaakt. Je kunt dus wel zeggen dat ons sloopbedrijf een ware referentie is geworden in de provincie Antwerpen.

afbraakwerken
Stroeckx Afbraakwerken

Sloopwerken afgestemd op uw situatie

Het vakkundig slopen van gebouwen is geen eenvoudig karwei en moet altijd afgestemd zijn op de situatie van de klant. Gelukkig beschikken we daarvoor over een uitgebreide verzameling gereedschappen en machines zoals graafmachineshijskranen, containers enzovoort. Die zorgen ervoor dat we een zeer brede waaier aan diensten aan kunnen bieden: van het slopen van volledige huizen en kantoorgebouwen tot de meer precieze sloopwerken van individuele elementen zoals muren, plafonds, daken enzovoort. Onze specialisatie ligt bij het slopen van betonconstructies binnenin gebouwen. Belangrijk in zulke gevallen is precisie: doordat we de sloopwerken zeer nauwkeurig uitvoeren, kunt u er zeker van zijn dat we geen andere elementen beschadigen.

Vakkundig slopen met oog voor de toekomst

Iets ouds slopen en iets nieuws bouwen gaan vaak hand in hand en daar willen we bij Stroeckx Afbraakwerken graag rekening mee houden. Eerst overleggen we uitgebreid met u, zodat het doel van de sloopwerken voor ons volledig duidelijk is. Vervolgens slopen we de gebouwen en bereiden we de plaatsen zo goed mogelijk voor op hun nieuwe bestemming. Zelfs voor het vervolg van uw bouwplannen bent u bij ons aan het juiste adres, want naast afbraakwerken bieden we ook bouwdiensten zoals ruwbouw en renovaties aan.

Stroeckx Afbraakwerken
Stroeckx Afbraakwerken

Van afbraak naar opbouw

Bent u sloopwerken aan het plannen in de regio Antwerpen en werkt u graag met een vakkundig sloopbedrijf met ervaring? Neem dan snel contact op met Stroeckx Afbraakwerken voor een vrijblijvende offerte of voor vragen over de mogelijkheden die wij bieden. Tot snel!

Stroeckx Afbraakwerken

Wij breken af en breken uit op een snelle, professionele manier!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij Stroeckx Afbraakwerken Wommelgem, Antwerpen.

bottom of page