top of page
bouwmateriaal.jpg

Koop bij ons uw oude bouwmaterialen

De referentie in oude dakpannen, stenen en oud hout

Tijdens het afbreken en slopen van volledige gebouwen of gedeeltes zoals daken, muren en vloeren doen wij van Stroeckx Afbraakwerken uit Wommelgem, Antwerpen ons best om bruikbare bouwmaterialen intact te laten. Denk maar aan oude dakpannen, tegels, stenen en oud hout. Die kunnen we vervolgens gebruiken om andere klanten blij te maken.

Kies voor oude bouwmaterialen, kies voor karakter

Waarom zou u nu voor oude bouwmaterialen kiezen als u iets nieuws wilt bouwen? Niet alleen omdat die goedkoper zijn, maar ook omdat de karaktervolle materialen met een geschiedenis een tijdloze charme kunnen geven aan uw keuken, living, trap, slaapkamer enzovoort. Ze stralen authenticiteit uit en passen perfect bij een mix tussen rustiek en modern. En over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken, want Stroeckx selecteert alleen de beste tweedehands bouwmaterialen voor u.

Kies voor oude bouwmaterialen, kies voor Stroeckx

Overweegt u tweedehands bouwmaterialen te gebruiken bij uw bouwwerken? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden en onze voorraad oud hout, oude dakpannen, tegels en stenen. Ook beantwoorden we uw vragen en stellen een vrijblijvende offerte op. Tot snel!

Stroeckx Afbraakwerken

Stroeckx Afbraakwerken

Wij breken af en breken uit op een snelle, professionele manier!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij Stroeckx Afbraakwerken Wommelgem, Antwerpen.

bottom of page