Koop bij ons uw oude bouwmaterialen

De referentie in oude dakpannen, stenen en oud hout

Tijdens het afbreken en slopen van volledige gebouwen of gedeeltes zoals daken, muren en vloeren doen wij van Stroeckx Afbraakwerken uit Wommelgem, Antwerpen ons best om bruikbare bouwmaterialen intact te laten. Denk maar aan oude dakpannen, tegels, stenen en oud hout. Die kunnen we vervolgens gebruiken om andere klanten blij te maken.

Kies voor oude bouwmaterialen, kies voor karakter

Waarom zou u nu voor oude bouwmaterialen kiezen als u iets nieuws wilt bouwen? Niet alleen omdat die goedkoper zijn, maar ook omdat de karaktervolle materialen met een geschiedenis een tijdloze charme kunnen geven aan uw keuken, living, trap, slaapkamer enzovoort. Ze stralen authenticiteit uit en passen perfect bij een mix tussen rustiek en modern. En over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken, want Stroeckx selecteert alleen de beste tweedehands bouwmaterialen voor u.

Neem contact met ons op!

Overweegt u tweedehands bouwmaterialen te gebruiken bij uw bouwwerken? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden en onze voorraad oud hout, oude dakpannen, tegels en stenen. Ook beantwoorden we uw vragen en stellen een vrijblijvende offerte op. Tot snel!


STROECKX AFBRAAKWERKEN

                   Tuinbouwstraat 10

2160 Wommelgem

BTW BE 448.137.228

 03 322 20 15
 0496 12 79 43
 info@stroeckx.be

Stroeckx Afbraakwerken

Karaktervolle tweedehands bouwmaterialen tegen een scherpe prijs!