top of page
kraanverhuur

Kraanverhuur in regio Antwerpen

Een torenkraan huren? Contacteer Stroeckx Afbraakwerken

Naast ervaring en kennis is het ook essentieel dat de juiste machines en gereedschappen worden gebruikt bij sloop- en afbraakwerken. Dat vergemakkelijkt het werk al enigszins. Daarom kunt u bij Snoeckx Afbraakwerken uit Wommelgem, Antwerpen terecht om mobiele kranen te huren. Een snelle service, kwaliteitsvolle materialen en veiligheid vinden wij bij kraanverhuur heel belangrijk. Onze mobiele kraan is binnen 10 minuten volledig hijsklaar, heeft een reikwijdte van 30 meter en is 23 meter hoog. Daarnaast kan hij een gewicht tot 1500 kilo hijsen. Die afmetingen en kracht maken de hijskraan ideaal voor de meeste soorten afbraakwerken. Wij bedienen de regio Antwerpen

verhuur torenkraan
Stroeckx Afbraakwerken

Huren van kranen op maat

Particulier of bedrijf en geïnteresseerd in het huren van een kraan? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we graag samen de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden we uw vragen en kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen. Bent u niet alleen op zoek naar kraanverhuur, maar naar een volledige service op het gebied van afbraak- en sloopwerken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tot snel!

Stroeckx Afbraakwerken

Tegen een scherpe prijs kranen huren doet u bij ons!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij Stroeckx Afbraakwerken Wommelgem, Antwerpen.

bottom of page