top of page
Stroeckx Afbraakwerken

Contacteer ons

Afbraakwerken Stroeckx NV

Tuinbouwstraat 10

2160 Wommelgem

BTW BE 448.137.228

Vanuit Wommelgem werken wij in de regio Antwerpen + deelgemeentes; Deurne

Wijnegem, Borsbeek, Mortsel, Edegem, Hove, Aartselaar, Broechem, Oelegem, Kontich, Wommelgem, Schoten, Wilrijk, Lier, Ranst, Merksem, Schilde, etc.

Afbraakwerken en bouwwerken in regio Antwerpen

Stroeckx Afbraakwerken nv is een familiebedrijf uit Wommelgem. In 35 jaar hebben we een hoop ervaring kunnen opdoen bij het afbreken en bouwen van gebouwen. met als gevolg veel tevreden klanten en een goede reputatie! Dat niet alleen bij particuliere, maar ook bij industriële bouwwerken & afbraakwerken in de provincie Antwerpen.

 

Ons bedieningsgebied is regio Antwerpen + deelgemeentes, Deurne, Wijnegem, Borsbeek, Mortsel, Edegem, Hove, Aartselaar, Broechem, Oelegem, Kontich, Wommelgem, Schoten, Wilrijk, Lier, Ranst, Merksem, Schilde, Mechelen etc.

bedieningsgebied stroeckx

Afbraakwerken in regio Antwerpen

Stroeckx Afbraakwerken beschikt over de juiste machines én over expertise en ervaring om uw sloopwerken veilig en efficiënt uit te voeren. Wij helpen u graag met (een gedeelte van) uw oude huis te strippen of slopen. U krijgt het overzicht in uw huis terug en bent uiteindelijk goedkoper uit.

Bouwwerken in regio Antwerpen

Naast de afbraak van gebouwen en het bewaren en verkopen van oude bouwmaterialen, kunt u ook bij ons terecht voor algemene aannemingen. Dat gaat van de ruwbouw van nieuwe gebouwen tot renovaties en verbouwingen van bedrijfspanden, huizen en appartementen in regio Antwerpen. Omdat wij zo’n totaalpakket aanbieden, zult u zich geen zorgen hoeven te maken over uw afbraak- en bouwwerken.

Kraanverhuur in regio Antwerpen

Een snelle service, kwaliteitsvolle materialen en veiligheid vinden wij bij kraanverhuur heel belangrijk. Onze mobiele kraan is binnen 10 minuten volledig hijsklaar, heeft een reikwijdte van 30 meter en is 23 meter hoog. Daarnaast kan hij een gewicht tot 1500 kilo hijsen. Die afmetingen en kracht maken de hijskraan ideaal voor de meeste soorten afbraakwerken.

Meer weten over onze diensten? Hieronder een volgt een opsomming:


Afbraakwerken
Muren uitbreken

Plafonds en daken slopen

Vloeren uitbreken

Stripwerken

Oud bouwmateriaal

Kraanverhuur

Bouwwerken
 

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij Stroeckx Afbraakwerken Wommelgem, Antwerpen.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij Stroeckx Afbraakwerken Wommelgem, Antwerpen.

bottom of page