top of page

Muren renoveren? Laat uw oud pleisterwerk verwijderen

Pleisterwerk verwijderen in regio Antwerpen

Heeft u een oude of zwaar beschadigde muur of is het bezetsel op uw plafond aan een opknapbeurt toe? Dan zit er niets anders op dan het pleisterwerk te verwijderen. 


Bij de meeste oude woningen zit de kalk of bezetting al meer dan 30 tot 40 jaar op de wanden en de plafonds. Door met de jaren laag op laag te laten pleisteren over bakstenen, zijn zowel de wanden als de plafonds niet meer om aan te zien en zal het oude stucwerk verwijderd moeten worden.
 

Het afkappen van muren is aan te raden als dit niet meer te herstellen valt en los zit. Denk hierbij aan flinke scheuren en holle plekken op uw muren en plafonds. 

afbraakwerken
Stroeckx Afbraakwerken

Uw pleisterwerk laten verwijderen

Pleisterwerk verwijderen is een stoffige, gespecialiseerde klus welke fysiek zwaar is. Bij Stroeckx Afbraakwerken hebben wij ervaren professionals met veel kennis en ervaring met stucwerk en het verwijderen van oud bezetsel. Wij raden u aan om een vakman in te schakelen. Hier zijn verschillende redenen voor:

 

  • Oud stucwerk verwijderen dient heel voorzichtig gedaan te worden, omdat u makkelijk schade aan de wand of het plafond kunt toebrengen. Een sloop- of breekhamer is niet geschikt voor deze klus.

  • U loopt minder risico om de ondergrond te beschadigen. Iemand met ervaring weet beter waar te beginnen, hoeveel kracht te gebruiken en waar hij extra voorzichtig dient te zijn.

  • Breng uw gezondheid niet in gevaar. Het stof van pleisterwerk kan namelijk uw luchtwegen aantasten. Onze vakmensen dragen speciale beschermende kledij om geen stof in de ogen te krijgen of in te ademen.

  • Na het afsteken van de muren voeren wij uw bouwafval weg, zodat u nergens meer hoeft aan te denken.

Stroeckx Afbraakwerken

Voor het slopen van volledige gebouwen moet u bij Stroeckx Afbraakwerken zijn!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij Stroeckx Afbraakwerken Wommelgem, Antwerpen.

bottom of page