top of page

Uw achterbouw laten afbreken

Achterbouw afbreken in regio Antwerpen

De keuze tussen volledig afbreken en renoveren hoeft niet altijd zo zwart-wit te zijn. U kan ook beslissen om slechts een deel van uw huis in regio Antwerpen te slopen en opnieuw te bouwen, bijvoorbeeld de achterbouw of aanbouw. Zo wint u twee keer: u kan het nieuwe woongedeelte perfect opnieuw bouwen volgens de regels van de kunst én u geniet toch van het verlaagde belasting-tarief. Laat u bij uw gemeente goed informeren over de voorwaarden.

afbraakwerken
Stroeckx Afbraakwerken

De kosten van een achterbouw slopen

Sloopwerk aan u woning klinkt misschien als iets dat u goed zelf kan doen. Het doel is tenslotte om het stuk te maken. Toch is het verstandiger afbraakwerk over te laten aan een professional. Sloopbedrijven beschikken over de juiste expertise, materialen en machines om alleen dat te slopen wat u gesloopt wil hebben, zonder dat de rest beschadigt. Ook kunnen wij u helpen met de vergunningaanvraag en het afvoeren van het puin. Op die manier bent u volledig ontzorgd.

In een uitbouw zitten nog vaak heel wat materialen die bij afbraak gerecupereerd kunnen worden. Denk aan massieve deuren, houten balken, oude vloeren, kabels, metalen buizen, bakstenen en beton- of kleipannen.

 

Wij recupereren oud bouwmateriaal en kunnen daarom scherp offreren. De kosten van sloopwerken hangen af van een aantal factoren. De oppervlakte, materiaalkosten en eventuele speciale wensen een rol bij het bepalen van de totaalprijs. De prijzen van het afbraakwerk hangen o.a. af van de volgende zaken:

  • Hoe groot is het gebouw?

  • Hoe complex is het?

  • Veel stutwerk?

  • Zware machines nodig?

  • Hoeveelheid puin?

  • Sloopvergunning regelen

  • Is het puin gesorteerd of gemengd puin? 

Stroeckx Afbraakwerken

Voor het slopen van volledige gebouwen moet u bij Stroeckx Afbraakwerken zijn!

Uw specialist in afbraakwerken in regio Antwerpen

Stroeckx Afbraakwerken heeft ruime ervaring met vergunningen en weet precies wat u nodig hebt. Dat kan u veel tijd en moeite besparen. Bovendien bent u met een professional met jarenlange ervaring verzekerd van een perfecte afwerking en een duurzaam resultaat.
Wij helpen u met alle soorten afbraakwerken in regio Antwerpen. We beschikken daarvoor over een brede verzameling gereedschappen en machines zoals graafmachines, hijskranen, containers, etc. Wij brengen uw afbraak vlot en snel tot een goed einde. En we houden voortdurend rekening met de timing en de veiligheid. 


Meer weten? Neem contact met ons op, wij zijn uw expert in afbraakwerken. Als u exact de kosten wilt weten voor het afbreken van uw achterbouw kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend de prijzen bij ons aanvragen.

bottom of page