top of page
bouwwerken

Uw aannemer voor ruwbouw en renovatie in Antwerpen

Gecertificeerd bouwbedrijf in Antwerpen

Naast de afbraak van gebouwen en het bewaren en verkopen van oude bouwmaterialen, kunt u ook bij Stroeckx Afbraakwerken in Wommelgem terecht voor algemene aannemingen in Antwerpen. Dat gaat van de ruwbouw van nieuwe gebouwen tot renovaties en verbouwingen van bedrijfspanden, huizen en appartementen in Antwerpen. Omdat wij zo’n totaalpakket aanbieden, zult u zich geen zorgen hoeven te maken over uw afbraak- en bouwwerken.

afbraakwerken
Stroeckx Afbraakwerken

Bouwwerken op maat in Antwerpen

Hebt u vertrouwen in de 35 jaar ervaring die Stroeckx uit heeft in ruwbouw en renovatie in Antwerpen? Neem dan contact met ons op. Wij bedienen heel de regio Antwerpen. Samen bespreken we uw plannen en de mogelijkheden, we beantwoorden uw vragen en stellen een vrijblijvende offerte op.

Uw bouwbedrijf in Antwerpen

De ervaring van onze medewerkers stelt ons in staat om bouwwerken veelal snel af te ronden, waarna wij de besparing op man-uren graag doorgeven aan u als klant.

Zo merkt u al snel dat voor bouwwerk kwaliteit niet persé gelijk staat aan een hoge prijs.  Achteraf zorgen we ervoor dat gebouwen of plaatsen helemaal in orde zijn voor hun nieuwe bestemming in Antwerpen. Voor ruwbouw en renovatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Stroeckx Afbraakwerken

Ruwbouw en Renovatie in Antwerpen

Bent u geïnteresseerd in onze bouwwerken in Antwerpen? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij Stroeckx Afbraakwerken.

bottom of page